27 octombrie 2017

Designerul Cătălin Botezatu a fost oaspetele Tavernei Pecicane. Acolo a petrecut câteva zile alături de fostul ministru de Interne, Constatin Traian Igaş, de asociatul lui Mihai Tomoiagă, dar şi de alţi cunoscuţi ai lor.

La invitaţia celui din urmă a venit Cătălin Botezatu în vestul ţării, mai exact la deschiderea unui showroom de gresie şi faianţă, magazin a cărui imagine este chiar el. După acest eveniment, celebrul deigner a poposit la Taverna Pecicană.

Citeste mai mult...

 

1 decembrie 2016

România TV a transmis în direct Pomana Porcului la Taverna Pecicană. An de an, aici, la Pecica, se respectă tradiția, iar la Taverna Pecicană se reunesc foarte mulți oameni din întregul județ. 

Citeste mai mult...

22 octombrie 2013

Pita de Pecica, tradițională, coaptă pe vatră ori vestitul salam de Nădlac le putem gusta în județul Arad în drumul spre Ungaria, la Taverna Pecicană. Aici am găsit și gazde bune, într-o localitate ușor de ghicit după numele amintit, Pecica. La Taverna Pecicană descoperim atât rețete tradiționale din Ungaria, cât și din zona Aradului: ciorbă de pește ca la Szeged, ciorbă transilvană, jumări de pește și multe alte bunătăți care ne amintesc gustul de „acasă".

9 decembrie 2015

Fotbaliștii UTA-ei alături de stafful echipei au petrecut la finalul anului, la Taverna Pecicană.

Petrecerea a avut loc pe data de 8 decembrie, iar cheltuielile au fost suportate de patronii restaurantului. Senatorul arădean Constantin Traian Igaș, unul dintre patroni, spune că este a patra petrecre a fostbaliștilor UTA-ei care are loc la Pecica. "Noi am organizat aceste petreceri de final de an în ultimii patru ani. Am organizat și pentru fosta UTA și acum pentru UTA BD. Practic fotbaliștii s-au obișnuit ca în finalul primei părți a campionatului să petreacă la noi ", spune Igaș.

Citeste mai mult...

12 februarie, 2013

Data de 14 februarie a fiecărui an este marcată în calendarul oricărui îndrăgostit pentru că atunci se sărbătorește Valentine’s Day…

Este considerată una dintre cele mai romantice zile din An în care încerci să faci tot ce îți stă în putință pentru a avea parte de o seară deosebită.

Te gândești la cadouri mai mici mai mari, mai scumpe, mai ieftine… toate ți se par banale. Ai vrea sa impresionezi… ai vrea ca persoana dragă să își amintească mult timp de acest moment special. Unde și ce ai putea face să iți impresionezi persoana iubită…

Citeste mai mult...

22 august 2016

Premieră la ediţia din acest an a Cupei „Spicul de Aur”, la care pentru prima dată a participat o echipă sosită din străinătate.

Cea mai bună s-a dovedit a fi echipa Tavernei Pecicane (foto), pe locul secund s-a clasat Diaspora, iar pe trei Ciuc Mic.

Citeste mai mult...

2 decembrie 2013

Jucatorii UTA-ei au petrecut banchetul de final de an duminica seara la Taverna Pecicana, gratie unei sponsorizari primite din partea lui Constantin Traian Igas si Mihai Tomoioaga, proprietarii stabilimentului.

La banchet au participat fotbalistii, alaturi de sotii sau prietene, singura absenta notabila fiind cea a capitanului George Neagu.

 

Citeste mai mult...

13 decembrie 2014

Fostul ministru de Interne, Constantin Traian Igaş, a organizat sâmbătă Pomana Pocului. Chiar el a preparat o mare parte din bunătăţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ FOTO Jumara de aur, caltaboşul anului şi cina porcului, la prima ediţi... Politicieni, oameni de afacri şi colaboratori ai firmei au fost prezenţi pentru a gusta din preparatele tradiţionale: cârnaţi, maioş, caltaboş, tobă sau jumări. Evenimentul este organizat  la Taverna Pecicană pentru al treilea an consecutiv.

 

Citeste mai mult...